Radio Gletsjer

Hoger bewustzijn, dieper radio

 

Samen met podcaster Merlyn van Dobben ben ik in 2021 een nieuw avontuur aangegaan: Radio Gletsjer. De wereld verandert in rap tempo en ook wij lieten dit niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan. Als volgers van de oude media denken wij precies te weten wat er nodig is om een nieuw platform te laten ontstaan.

Een platform waar nieuwe informatie gebracht mag worden en waar we met een open mind naar kunnen luisteren. De slogan was dan ook snel bedacht: Hoger bewustzijn. Diepere radio.

 

In augustus 2021 besloten we om een maand lang try-out uitzendingen te maken met elke dag een nieuwe gast in ons programma. Het was een pittige opgave maar absoluut de moeite waard! Na de try-out maand besloten we om een online radiozender op te richten die spiritualiteit en aanverwante onderwerpen omarmt en zich vooral niks aantrekt van de geldende radioregeltjes. Radio Gletsjer!

 

Samen met Merlyn van Dobben presenteer ik wekelijks live op YouTube het programma Lunsing & van Dobben. We gaan het gesprek aan met spraakmakende gasten over spiritualiteit, oude kennis en alle onderwerpen die daar mee te maken hebben.

 

Nieuwsgierig? Meer informatie lees je op de website: www.radiogletsjer.nl.

Niels Lunsing (r) & Merlyn van Dobben.


Social media