#NieuweTijd Podcast


Hier beluister je de meest recente afleveringen van #NieuweTijd Podcast!


Ingenieur Wico Valk:"Verhaal 9/11 kan niet"

 

Wico Valk is architect en bouwkundig ingenieur. Daarnaast is hij voorzitter van de Nederlandse Stichting 9/11 waar hij met een aantal prominente deskundigen een statement maakt naar de originele lezing van 9/11.

 

Onlangs bracht de Andere Krant een editie waarin het verhaal op een andere manier wordt verteld. Er is sinds 9/11 veel informatie naar buiten gekomen waardoor het originele verhaal volgens veel deskundigen niet meer houdbaar is.

 

Volgens Wico Valk is er zoveel bewijsmateriaal dat het verhaal van de mainstream media niet strookt met de werkelijkheid. Hoe kan dit? En wat als dit een grotere groep mensen bereikt? Luister maar!

 

           

          

                             


Wil je meer informatie over de Stichting 9/11?

Check de website: https://www.11september.eu/

of via Twitter: https://twitter.com/wicovalk
"Wat kan ik doen tegen stress?"

 

Veel mensen hebben last van stress. Vaak komt dit door een te hoge werkdruk waardoor mensen na verloop van tijd letterlijk ziek worden. Dit overkwam ook Jurgen Spelbos. Hij is tegenwoordig Stressoloog en heeft een eigen praktijk waar hij een eigen methode heeft ontwikkeld om stress tegen te gaan. Hij noemt dit Stressologie. Vorig jaar verscheen zijn boek "Stressologie" waarin hij veel informatie geeft om stress in het dagelijks leven te voorkomen.

 

In de podcast vertelt Jurgen hoe hij op het idee is gekomen om zich met stress bezig te houden. En, wat is stress eigenlijk?

Luister maar!

Meer informatie over stress?

Check hier de website van Jurgen: https://centrumvoorstressologie.nl/

 

                         Samen met Jurgen (L) na de opname.