#NieuweTijd Podcast


Hier beluister je de meest recente afleveringen van #NieuweTijd Podcast!


 

Wie zit er achter CSTV?

 

Common Sense tv is een nieuw online platform dat een duidelijk geluid brengt tegen de globalisering, de Europese Unie en kritisch kijkt naar de Nederlandse politiek. Leuk zo'n kanaal, maar wie bedenkt zoiets? Het leek mij wel interessant om erachter te komen wie dit platform heeft bedacht en wat zijn of haar drijfveer zou zijn. Na een korte chatwisseling kwam ik al snel met de persoon in kwestie in contact.

 

Tijd voor een podcast!

Laten we een gesprek voeren om de inmiddels flink gegroeide achterban van 10.000 luisteraars te informeren. Wie zit er achter Common Sense Tv? Luister maar!

           

          

                          

                        


 

Common Sense Tv heeft naast een uitgebreide website ook een YouTube-kanaal waar veel artikelen, filmpjes en podcasts worden gedeeld.

Op Social media kun je ze vinden op Facebook en Twitter.
De machten achter COVID-19

 

In deze podcast praat ik over de machten achter COVID-19. Nu de uitbraak van het Corona virus een significante verandering teweeg zal brengen voor veel mensen in Europa, is het een zeer belangrijk onderwerp de komende tijd. Zijn er in het verleden al eerder dit soort gebeurtenissen geweest? Pieter geeft zijn visie over de uitbraak van het virus en waarom dit plotseling plaatsvindt.

Pieter Stuurman observeert al jaren hoe macht werkt in de wereld. Hij schrijft er artikelen over voor diverse alternatieve media en heeft op Facebook een aardige aanhang die hem trouw volgt.

 

Wil je meer lezen van Pieter? Ga naar zijn website of volg hem op 

Facebook.

 

                                           Pieter StuurmanDe noodzaak van een alternatieve media

 

Rob Vellekoop is al jaren actief in de alternatieve media met zijn website DLM plus. Naast reguliere onderwerpen als COVID-19 en het klimaat schrijft Rob ook over vaccinaties en 5G. In de podcast praat ik met Rob over de noodzaak van een sterke alternatieve media. 

De mainstream kranten, tv en radio zijn te éénzijdig in haar nieuwsvoorziening. Er vindt veel censuur plaats waardoor de mainstream media een hele andere rol vervult dan het eigenlijk zou moeten. Volgens Rob is de mainstream media eerder een machtsinstrument dan dat het werkelijk de taak uitvoert waarvoor het is opgericht. Een interessant gesprek waarin ook verschillende praktijkvoorbeelden de revue passeren. Luister maar!

Wil je meer lezen van Rob? Check hier zijn website!

Ook is Rob persoonlijk te volgen op Twitter of via DLM plus.

 

                                            Rob Vellekoop