#NieuweTijd Podcast


Hier beluister je de meest recente afleveringen van #NieuweTijd Podcast!


"Wat is ontwaken?"

 

Het kan goed zijn dat je nog nooit hebt gehoord van "ontwaken".

Wanneer je al wel eens iets hebt gehoord over dit onderwerp dan heeft het vaak te maken met spiritualiteit of mensen die daar mee bezig zijn. Maar kun je ook ontwaken als je niet bezig bent met spiritualiteit? 

 

Iemand die hier veel over kan vertellen is Sandra Vogelaar. Sandra is communicatiedeskundige en op haar website lees je dat ze verbinding weet te leggen tussen marketing, communicatie en sales. Wat heeft dat nou met ontwaken te maken? In principe niet veel, maar als je de podcast beluisterd, kom je erachter hoe Sandra behoorlijk wakker is geworden.

 

Op dit moment is Sandra zeer actief op Twitter waar ze met haar vlogs en posts mensen laat nadenken over verschillende onderwerpen die haar bezighouden. Benieuwd hoe Sandra wakker is geworden? Luister maar!

           

          

                             


Wil je meer informatie over Communicatie, marketing en sales?

Check de website van Sandra: https://www.sandravogelaar.nl/

of via Twitter: https://twitter.com/sandravogelaar
"Van geld naar rijkdom"

 

Hoe ga je van geld naar rijkdom? Frits de Roo is een website gestart om te laten zien hoe je bewuster kunt omgaan met geld.

Veel mensen zijn zich niet bewust waar ze maandelijks al hun geld aan uitgeven. De verleiding om met je laatste centjes toch nog een nieuw kledingstuk of artikel te kopen is groot. Maar heb je dat nou echt nodig? Of is er met dat geld een meer waardevolle bestemming mogelijk?

 

"Door dagelijks je uitgaven op papier te zetten krijg je beter inzichtelijk hoe je financiën ervoor staan." Op de website vangeldnaarrijkdom.nl lees je hoe Frits zijn eigen financiële situatie in kaart brengt. Hij geeft praktische tips en laat via Twitter met korte filmpjes zien hoe je bijvoorbeeld slim boodschappen doet.

 

In de podcast vertelt Frits hoe hij op het idee is gekomen om dit initiatief te starten. En, wat is echte rijkdom eigenlijk?

Luister maar!

Meer informatie over bewust omgaan met geld? 

Check hier de website van Frits : http://vangeldnaarrijkdom.nl/

Of via Twitter : https://twitter.com/FritsdeRoo

 

                         Samen met Frits (R) na de opname.