#NieuweTijd Podcast


Hier beluister je de meest recente afleveringen van #NieuweTijd Podcast!


Fake News

 

Tilasmi Frigge is al enige tijd bezig om een eigen alternatief kanaal op te zetten met "De Ommekeer". Onlangs bezocht hij de boerenprotesten en sprak hij veel mensen die van mening zijn dat de NOS fake news verspreidt.

Tilasmi was live aanwezig met een eigen audioset waarmee hij de demonstraties van dichtbij liet zien. Tijdens de demonstraties zijn er veel mensen naar hem toegekomen om zijn bekende NOS = Fake News stickers te gebruiken. Er zijn blijkbaar veel mensen die zijn mening delen. Maar verspreidt de NOS ook Fake News? Of valt het allemaal wel mee? Luister maar!

 

           

          

                             

                                   Tilasmi Frigge


Door omstandigheden heeft Tilasmi op dit moment geen website.

Wel kun je hem volgen op Twitter en Facebook.




Ufo's in de mainstream media

 

Vorige maand schreef de Volkskrant een artikel over het fenomeen ufo's. De Amerikaanse Marine heeft onlangs bevestigd dat de beelden uit 2015 van ufo's authentiek zijn. Het haalde zelfs wereldwijd de serieuze kranten waardoor het dus mainstream nieuws is. Dat er veel vliegende objecten worden waargenomen is niet nieuw. Je hoeft het internet maar op te gaan en je ziet op YouTube miljoenen filmpjes met vliegende schotels of andere vormen. De echtheid is natuurlijk niet altijd te garanderen, maar het is er wel. 

 

Anton Teuben is het oudste Ufo Meldpunt (1985) in Nederland en 

heeft ontzettend veel foto's en filmpjes met bewijsmateriaal. Niet alleen documentatie, ook hebben veel mensen met uiteenlopende ervaringen zich bij Anton gemeld in de afgelopen jaren.

 

De Volkskrant schreef echter dat het waarschijnlijk geen fo's zijn op de beelden maar drones of een foutje door een Windows systeemupdate. Ja, het staat er echt! Geen grap!

In de podcast bespreek ik de bevindingen van de Volkskrant en we bespreken het mogelijke motief van één van de Nederlandse kwaliteitskranten om zo laconiek te berichten. En dat terwijl Amerikaanse professionals serieus berichten over dit fenomeen.

Luister maar!

 

Meer informatie over ufo's?

Check hier de website van Anton: https://www.antonteuben.nl/

Of via Facebook: https://www.facebook.com/Anton-Teuben-452299468262604/