#NieuweTijd Podcast


Hier beluister je de meest recente afleveringen van #NieuweTijd Podcast!


"Wat is ontwaken?"

 

Het kan goed zijn dat je nog nooit hebt gehoord van "ontwaken".

Wanneer je al wel eens iets hebt gehoord over dit onderwerp dan heeft het vaak te maken met spiritualiteit of mensen die daar mee bezig zijn. Maar kun je ook ontwaken als je niet bezig bent met spiritualiteit? 

 

Iemand die hier veel over kan vertellen is Sandra Vogelaar. Sandra is communicatiedeskundige en op haar website lees je dat ze verbinding weet te leggen tussen marketing, communicatie en sales. Wat heeft dat nou met ontwaken te maken? In principe niet veel, maar als je de podcast beluisterd, kom je erachter hoe Sandra behoorlijk wakker is geworden.

 

Op dit moment is Sandra zeer actief op Twitter waar ze met haar vlogs en posts mensen laat nadenken over verschillende onderwerpen die haar bezighouden. Benieuwd hoe Sandra wakker is geworden? Luister maar!

           

          

                             


Wil je meer informatie over Communicatie, marketing en sales?

Check de website van Sandra: https://www.sandravogelaar.nl/

of via Twitter: https://twitter.com/sandravogelaar
"De Schumann resonantie"

 

Anton Teuben geeft al jarenlang informatie en trainingen over de Schumann resonantie. Watte? De Schuman resonantie! Een elektromagnetisch veld om ons lichaam. Wetenschappelijk is dit al enige tijd bekend maar gek genoeg is het bij veel mensen nog onbekend terrein. Anton vertelde mij in de wandelgangen dat er veel wetenschappers geïnteresseerd zijn naar zijn verhaal, vooral ook omdat wij met deze kennis ons zelfgenezend vermogen weer kunnen aanwakkeren. Zeer interessante info voor iedereen die zichzelf een klein beetje onderzoekt.

 

Ook kwam de invloed van 5G ter sprake. Anton is zeer uitgesproken over de gevolgen voor de mens en natuur als dit netwerk actief wordt. Gelukkig kunnen wij als mensen er zelf iets aan doen. In de podcast hoor je er meer over!

Meer informatie over de Schumann resonantie? 

Check hier de website van Anton : https://www.antonteuben.nl/

Of via Twitter : https://twitter.com/antonteuben_nl

 

                         Samen met Anton (L) na de opnames.