NieuweTijd Podcast

Van persoon naar mens

In deze podcast vertelt jurist Jeroen Sloendregt hoe je van persoon naar mens kunt veranderen. Sinds de coronapandemie maakt Jeroen (Burgerfront) zich zorgen over het beleid dat door de overheid wordt uitgevoerd. Als jurist ziet hij een ultieme mogelijkheid om je niet meer te laten besturen door de overheid.

 

In de podcast hoor je hoe je dat kunt doen. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar op de website van Jeroen staat het volgende:

Misschien heeft u er nog nooit van gehoord: mens worden, u bent toch mens? U wordt als mens geboren en zodra uw vader u aangeeft op het gemeentehuis, krijgt u een tweede identiteit. U wordt naast mens, PERSOON. Uw vader geeft u letterlijk aan de overheid. Bij dit aangeven krijgt u een Burger Service Nummer, van waaruit u rechten, maar vooral plichten krijgt.

In het burgerlijk wetboek of andere wet- en regelgeving, wordt de term MENS niet gebruikt. Er wordt alleen gesproken over personen, uw tweede entiteit. Naast persoon, bent u uiteraard ook mens, maar daar zijn de regels van de overheid niet op van toepassing. De mens is vrij! De overheid heeft liever niet dat u weet dat u ook mens bent, waar hun regels niet voor gelden.

 

Meer informatie lees je op de website: https://wordmens.nu/

Volg ook Burgerfront op de website en social media.


Wichelroedes & aardstralen

Mensen zijn gevoelige wezens. Vaak speelt de energie of sfeer op een woon- of slaapplek een belangrijke rol bij genezing van bepaalde kwalen.

Wanneer mensen al jarenlang fysieke of psychische klachten hebben zonder voldoende verbetering, kunnen ze contact opnemen met Erik Kasteleyn.

Als geoloog en natuurgeneeskundige heeft hij veel ervaring op het gebied van straling.

 

In de NieuweTijd Podcast vertelt Erik hoe hij na zijn studie in de ban raakte van de wichelroede. Hij kwam daardoor ook in aanraking met informatie over aardstralen en wat het effect is op de mens.

 

Erik geeft een aantal praktijkvoorbeelden die zeer handig zijn wanneer je op een verkeerde slaapplek ligt. Met eenvoudige aanpassingen kun je al veel verhelpen.

Om het gebruik van de wichelroede beter te begrijpen heb ik samen met Erik een extra video gemaakt waarin kort te zien is hoe de wichelroede werkt.

Kijk HIER de extra video over de wichelroede.

 

De podcast is ook alléén in audio te beluisteren via Spotify of SoundCloud.

 

Heb je zelf klachten m.b.t. straling dan kun je contact opnemen met Erik via zijn website: www.geovitaal.nl.

Er is ook een gratis E-book te vinden op zijn website met praktische informatie.


Vlak voor de opnames met Jeroen Sloendregt van Burgerfront (r)

In de podcast vertelde Jeroen wat je kunt doen om de rode pet te winnen.

Geoloog en natuurgeneeskundige Erik Kasteleyn vlak voor de opnames.