NieuweTijd Podcast - Lichttaal

Richard Mos is trainer/coach en geeft in groepsessies empowerment trainingen. Naast zijn werk heeft Richard ook een spirituele kant ontwikkeld en hij wil daar steeds meer mee werken. Zo lijkt het hem heel mooi om energiewerk te doen, zoals bijvoorbeeld een business reading. Zijn gevoeligheid kan hiervoor ingezet worden om obstakels in een bedrijf of bij mensen persoonlijk, te achterhalen en mogelijk zelfs te helen.

 

In een ayuasca-sessie kwam Richard erachter dat hij nog een andere taal machtig is. Sterker nog, hij sprak het niet alleen, maar maakte er ook allerlei gebaren bij en kon zelfs verschillende talen spreken. Later ontdekte hij dat het lichttaal was. Hij ziet het zelf als een soort channeling. In meditaties ging hij hier thuis anderhalf jaar mee aan de slag en merkte op dat er veel meer mensen in de wereld "lichttaal" spreken. In de Bijbel spreekt men over tongentaal of klanktaal.

 

In de podcast wil ik weten hoe hij dat doet en hoe het werkt! Wil je in contact komen met Richard? Stuur een mailtje naar nu@richardmos.nu.


Volg de NieuweTijd Podcast!

Luister op Spotify & Springcast

De NieuweTijd Podcast is wekelijks te luisteren via Spotify en Springcast.

Wil je de NieuweTijd Podcast wekelijks ontvangen met video? Word donateur en abonneer je HIER op de nieuwsbrief!Social media