#NieuweTijd Podcast


Hier beluister je de meest recente afleveringen van #NieuweTijd Podcast!


"Vaccinatie tegen mazelen gerechtvaardigd?"

 

Toon Weisenborn is Emeritus wetenschapper en heeft zich de afgelopen 3,5 jaar beziggehouden met de rechtvaardiging van een vaccin tegen de kinderziekte mazelen. Toon vertelt in deze podcast over een persoonlijke ervaring waarin hij o.a. inspeelt op het BMR-vaccin. Veel wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat het bestrijden van virussen met vaccinaties een complexe aangelegenheid is. Het is daarom van groot belang dat mensen hier meer over geïnformeerd worden. In deze podcast bespreken we zijn zoektocht naar antwoorden en hoor ik de conclusie van Toon na 3,5 jaar wetenschappelijk onderzoek.

Sinds kort staat er een lezing online waarin Toon zijn bevindingen presenteert, erg interessant, luister maar!

Hier zie je de volledige lezing van Toon op YouTube.

                              Samen met Toon Weisenborn (L)"Het immuunsysteem tijdens COVID-19"

 

Mike Verest is holistisch gezondheidsdeskundige, spreker en schrijver op de website leefbewust.nu. Artsen en andere deskundigen zijn momenteel bezig met een vaccin tegen het COVID-19 virus. Goed dat er aandacht voor een oplossing is, maar is dit ook echt nodig? En wat kunnen we als mensen zelf doen met ons immuunsysteem? In de podcast praat ik met Mike over de werking van ons immuunsysteem en hoe je jezelf beter kunt wapenen tegen virussen, bacteriën en schimmels.

Op de website leefbewust.nu staat een speciaal E-Book dat gratis te lezen is met allerlei informatie over hoe je tijdens de coronapandemie zo gezond mogelijk kunt blijven. In de podcast adviseert Mike 3 gratis oefeningen die je eenvoudig dagelijks kunt toepassen. Luister maar!

                                                

                                               Mike Verest


Wil je meer weten over gezondheid? Ga dan naar de website van Mike!

Er is ook een Facebook en Twitter pagina van leefbewust.nu wanneer je regelmatig op de hoogte wilt blijven.
"Mindgame voor de 2e golf"

 

Pieter Stuurman heeft jarenlang geschreven en geobserveerd hoe macht werkt in de wereld. De maatregelen die worden getroffen om COVID-19 te bestrijden zijn bedenkelijk aangezien er geen medische grondslag is voor het dragen van een mondkapje. Als er dan geen goed argument is om een mondkapje te dragen, waarom wil onze overheid het dan toch verplichten? Of erger nog, ermee experimenteren! In deze podcast geeft Pieter duiding in een tijd van veel maatschappelijke veranderingen. Zijn de maatregelen nog wel terecht gezien de ernst van de situatie? Of is het nu de tijd om over te gaan tot burgerlijke ongehoorzaamheid? Luister maar!

Wil je meer informatie over Pieter? Check hier zijn website of Facebook.

                                               Pieter Stuurman