Kompromat podcast (Russia uncensored)


De media in het westen zijn vaak eenzijdig in haar berichtgeving over niet-westerse landen. Het nieuws uit Rusland is daar een goed voorbeeld van. Veelal gekleurd en niet vaak positief. Maar is dat wel terecht? William Immink is woonachtig in Rusland (Izjevsk) en geeft een update in de Kompromat podcast.

 

Samen met hem start ik deze podcast voor een meer eerlijk, onafhankelijk en ongecensureerd beeld van het grootste land ter wereld. We sturen de podcast in een nieuwsbrief naar je toe. Naast de podcast schrijft William ook over zijn persoonlijke avonturen in het verre oosten. Leuke weetjes en avonturen krijg je als extra toetje meegestuurd. Zeer exclusief!

 

Elke eerste en derde week van de maand een nieuwe uitzending!

 

Wil jij ook maandelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws uit Rusland?

 

Hieronder staan 2 opties om de podcast te kunnen luisteren: de webshop & een automatische incasso via PayPal.

Mijn eerste ontmoeting met William (L) tijdens de

podcast opname in 2020.Optie 1: via de webshop (één maand)

Via mijn webshop op deze website is het mogelijk om de podcast éénmalig te kopen. Je koopt dan een abonnement voor één maand waarin je de podcast twee keer thuisgestuurd krijgt via de nieuwsbrief. Deze krijg je in de eerste en in de derde week van de maand. In de maand september is de eerste podcast gratis te beluisteren voor iedereen. Wanneer je na twee uitzendingen overtuigd bent kun je er altijd voor kiezen om wél een automatische incasso te doen.

 

Klik op de button 'Toevoegen aan winkelwagen' hieronder om de podcast aan te schaffen.

Koop de Kompromat podcast

€ 3,99

  • Beschikbaar
  • Direct beluisterbaar

Optie 2: via automatische incasso PayPal (doorlopend)

Voor een echte nieuwsjunkie is informatie uit de Kompromat podcast natuurlijk goud waard! Hieronder kun je je abonneren op de podcast via PayPal. Je vult je gegevens in en ik zorg er samen met William voor dat je elke maand twee keer een update krijgt uit Rusland. Het streven is de eerste en de derde week van elke maand. Mocht daar een verandering in komen dan hoor je dat van ons.


Beëindiging abonnement

Wil je het abonnement stopzetten? Stuur dan even een mailtje naar info@blikopdemaatschappij met je naam,

dan haal ik je er z.s.m. uit.