De Audiokrant


Editie 51

De Audiokant is een wekelijkse bundeling van onafhankelijk nieuws. Naast de reguliere media bestaat er ook een alternatieve media waar veel mensen in Nederland zich met passie inzetten voor eerlijke en onafhankelijke nieuwsvoorziening. Dit geluid is de afgelopen jaren flink gegroeid en wil graag meer samenwerking. Om dit geluid te versterken maak ik regelmatig een overzicht van verschillende kanalen met onafhankelijk nieuws (websites, YouTube-kanalen, podcasters en schrijvers) die bestaan naast de reguliere media. In de éénenvijftigste editie praat ik met Patricia Mensink van AlwarenessTV, Ab Gietelink van Alternatief.tv & Guido Jonkers van Wanttoknow.

Veel luisterplezier!

 

                    Patricia Mensink vertelt in De Audiokrant dat ze zeer tevreden was over haar laatste uitzending van AlwarenessTV. Econoom Ad Broere was te gast en volgens Patricia kon hij zeer helder verwoorden in welke situatie we zijn beland. Een economische crisis is onvermijdelijk en daarom is het goed om te begrijpen dat we het weer zelf moeten doen. In de uitzending vertelde Ad dat het vooraf bepaald is wanneer de economische crisis losbarst. De enige manier om een nieuwe samenleving te creëren is door te verbinden.

De kracht van eenheid maakt ons sterker volgens Patricia.

De volgende editie gaat Patricia met haar vaste co-host Percy Dens een extra uitzending maken over de verschillende mechanismen zoals schuld en angst. Een soort ontleding zodat je de basis beter leert begrijpen. Het is belangrijk om te weten dat het allemaal gecreëerde systemen zijn!

 

Veel mensen zullen Ab Gietelink kennen als theatermaker en interviewer voor het YouTube-kanaal Café Weltschmerz. Voor zijn eigen kanaal Alternatief.tv heeft Ab onlangs een interview gedaan met Kees van der Pijl over het boek “Pandemie van de angst”. Ab doet in De Audiokrant een pleidooi voor een extraparlementair kabinet. Pieter Omtzigt is hier ook een voorstander van volgens Ab. Dit betekent dat het kabinet dan op grote afstand komt te staan van de Kamer. 'Het is verbazingwekkend dat er zoveel fracties zijn in Nederland. Het is daardoor flink gefragmenteerd geraakt'. We praten vervolgens over de optie om vakministers aan te stellen. Ab ziet de voordelen er wel van in, maar waarschuwt wel voor het feit dat vakministers altijd een politieke kleur kunnen hebben. Tot slot vertelt Ab over zijn column en het YouTube-kanaal. Wekelijks verzorgt Ab een column en een interview!

 

Guido Jonkers heeft een artikel geschreven over grafeen dat is aangetroffen in de mRNA-vaccins. Er zit een elektromagnetisch effect in grafeen. Hij kwam een filmpje tegen van Del Bigtree en Robert F. Kennedy. Del Bigtree is al een aantal maanden bezig met onderzoek naar dit stofje. Het elektromagnetisch aspect creëert een ontvanger in je lijf. In De Audiokrant raad Guido aan om het artikel te lezen omdat er ook een aantal filmpjes in zitten. Er zit een gevaar in volgens Guido vanwege de frequentie. Met een frequentie, bijvoorbeeld 5g, ben je in staat om het fysieke lichaam te manipuleren. Gelukkig kan de materie ook voor ons werken als mensen zich daar van bewust zijn. Het is dus mogelijk om het grafeen te neutraliseren in ons lichaam wanneer je een intentie inzet. Meer informatie lees je op Wanttoknow!

                 Ab Gietelink op zijn YouTube-kanaal

                                       (Bron: YouTube)Editie 52

Het lijkt wel alsof de geschiedenis zichzelf herhaalt. Volgens schrijfster Ella Ster is dat ook daadwerkelijk zo.

In De Audiokrant bespreken we een opvallend nieuwsbericht van de website viruswaarheid.nl.

Moshe Brown, Hillel Handler en Vera Sharav hebben het ICC verzocht om een onderzoek te doen naar genocide in verschillende Europese landen. De drie initiatiefnemers hebben in de Tweede Wereldoorlog de holocaust overleefd en spreken zich nu ook uit in de media. Vera Sharv werd onlangs nog geïnterviewd door Elze van Hamelen voor het YouTube-kanaal Café Weltschmerz.

Volgens Ella kunnen mensen zich niet voorstellen dat dit soort praktijken nu weer plaatsvinden in de wereld. Tot slot praten we over haar betrokkenheid bij De Andere Krant en de situatie rondom Huig Plug.

 

De Onafhankelijke Pers Nederland is op verschillende social media actief waaronder Facebook, Instagram, Twitter en Telegram. In november komt er weer een nieuwe krant (OPN Nieuws). Jeroen Arents vertelt in De Audiokrant dat hij vooral ziet dat de oude media ongevaccineerden wegzet als oorzaak van de oplopende besmettingen. Naast de berichtgeving over corona doet OPN als vrijwilligersorganisatie een oproep om redacteuren, reporters en marketingspecialisten aan te trekken. Er is ook een hoofdredacteur nodig voor de krant. Het pronkstuk is volgens Jeroen de fysieke krant 'OPN Nieuws' die elke twee maanden uitkomt.

 

Schrijver Rients Hofstra komt in De Audiokrant met het thema angst. Hij geeft een voorbeeld uit de praktijk waarin vrienden van hem te maken krijgen met een loverboy. Vervolgens hoort Rients op de radio het laatste nieuws over zwangere vrouwen die worden aangespoord om zich te laten vaccineren. Samenvattend schetst Rients een wereld die altijd al vol zit met angstmechanismen om de bevolking onder de duim te houden. Sinds de oerknal is het volgens Rients al een gegeven dat mensen zich laten leiden door angst. Tot slot voorziet Rients een soort afsplitsing van Nederland. Hij denkt dat de provincie  Friesland potentie heeft om zich af te splitsen van het Koninkrijk der Nederlanden. Hier zouden de mensen die zich van het systeem afkeren kunnen gaan wonen.

De geschiedenis laat echter zien dat dit door de eeuwen heen continu gebeurt. Wie weet zijn we wederom dichtbij zo'n grote verandering.

            Holocaust overlevende Vera Sharav (Bron: ahrp.org)