De Audiokrant


Editie 61

De Audiokant is een wekelijkse bundeling van onafhankelijk nieuws. Naast de reguliere media bestaat er ook een alternatieve media waar veel mensen in Nederland zich met passie inzetten voor eerlijke en onafhankelijke nieuwsvoorziening. Dit geluid is de afgelopen jaren flink gegroeid en wil graag meer samenwerking. Om dit geluid te versterken maak ik regelmatig een overzicht van verschillende kanalen met onafhankelijk nieuws (websites, YouTube-kanalen, podcasters en schrijvers) die bestaan naast de reguliere media. In de eenenzestigste editie praat ik met Rob Vellekoop (DLMPlus), Veerle Coulembier (RT Dutch) & schrijver Pieter Stuurman. Veel luisterplezier!In de allereerste editie van 2022 leg ik contact met Rob Vellekoop (DLMPlus) die zich ergens op het Franse platteland heeft gestationeerd. Rob vertelt dat hij buiten de grote steden weinig merkt van de maatregelen die de Franse overheid haar burgers heeft opgelegd. Vervolgens bespreken we de politieke situatie in Frankrijk en de aanhoudende demonstraties in vele steden tegelijk. Rob sluit af met zijn favoriete schrijver van dit moment: David Icke.

 

Veerle Coulembier (RTDutch) praat ons deze week bij over de laatste demonstraties van 2021 en de aankomende demo's van dit jaar. Onlangs waren er op 21 november honderdduizend mensen in Brussel. De VRT communiceert dat er maar zo'n tienduizend aanwezig waren tijdens de demonstratie. Er is veel censuur volgens Veerle, maar toch ziet ze dat steeds meer Belgen niet akkoord gaan met dit beleid. Veerle bericht ook over de discriminatie tussen kinderen onderling op scholen. RT Dutch is regelmatig live aanwezig bij demonstraties. Volg HIER de Facebook-pagina als je er live bij wilt zijn.

 

Het ontbreekt veel mensen aan het durven luisteren en vertrouwen op een eigen interne autoriteit. Volgens Pieter Stuurman (De Andere Krant) ligt daar de sleutel om uit de crisis te komen. Veel mensen vinden het prettig als ze van een externe autoriteit te horen krijgen wat ze moeten doen. In de coronacrisis, waarin het beleid niet meer te volgen is, zullen er nieuwe charismatische figuren (leiders) het verschil kunnen maken. In De Audiokrant geeft Pieter zijn visie, luister maar!

Schrijver David Icke

(Bron: weblyf.com)Editie 62

Paul de Bruijn schrijft voor zijn website Enerzijds Anderzijds over inzichten in actuele thema's. Deze week komt Paul met zo'n inzicht, want het gaat over een ontwikkeling omtrent mRNA. Veel mensen weten dat er mRNA vaccins bestaan van Pfizer-BioNTech & Moderna. Een nieuwe ontwikkeling van de Universiteit California Riverside gaat een stapje verder. Er wordt onderzocht of mRNA ook in ons voedsel (sla) gebruikt kan worden.

In De Audiokrant geeft Paul uitleg over dit verhaal waarin weldoener Bill Gates niet mocht ontbreken. Het zou zelfs mogelijk het vaccineren kunnen vervangen volgens Juan Pablo Giraldo (universitair hoofddocent aan het UCR) : “Ideally, a single plant would produce enough mRNA to vaccinate a single person,” said Juan Pablo Giraldo.

 

Samen met Guido Jonkers (Wanttoknow) nemen we het laatste politieke nieuws door. Met stijgende verbazing ziet Guido dat onze nieuwe minister Ernst Kuipers (VWS) toch overweegt om de 2G-maatregel in te voeren. Na de resultaten uit een nieuw onderzoek van de TU Delft was Guido positief gestemd, maar hij ziet dat de minister toch een opening vrijlaat voor de invoering van 2G. Naast de politiek bespreken we ook de situatie in de VS met dr.Fauci, Donald Trump en een duidelijke kentering in het narratief die de geloofwaardigheid van media en politiek verder doen wankelen.

 

Patricia Mensink vertelt in De Audiokrant over haar laatste interviews voor Alwareness TV. Ze sprak met de Amerikaanse schrijver en Satsang-goeroe Tiger Singleton en ondernemer Ferdinand van der Neut. Patricia constateert duidelijk dat de verhaallijn in de media aan het veranderen is en ziet dat als een positief teken. Sinds kort presenteert ze ook een nieuw radio-programma bij Radio Gletsjer.

Elke zondagavond vanaf 20.00 uur is ze te horen met "De mystieke geheimen op planeet aarde" op de nieuwe online radiozender!

In dit programma neemt ze de luisteraar mee op reis. Ze deelt haar eigen reis, bespreekt de honderden goden waarover wereldwijd wordt gesproken en ze neemt de luisteraar mee naar andere beschavingen. Luisteren dus!

Nieuwe minister (VWS) Ernst Kuipers. (Bron:Axed.nl)