De Audiokrant


Editie 47

De Audiokant is een wekelijkse bundeling van onafhankelijk nieuws. Naast de reguliere media bestaat er ook een alternatieve media waar veel mensen in Nederland zich met passie inzetten voor eerlijke en onafhankelijke nieuwsvoorziening. Dit geluid is de afgelopen jaren flink gegroeid en wil graag meer samenwerking. Om dit geluid te versterken maak ik regelmatig een overzicht van verschillende kanalen met onafhankelijk nieuws (websites, YouTube-kanalen, podcasters en schrijvers) die bestaan naast de reguliere media. In de zevenenveertigste editie praat ik met Merlyn van Dobben van Radio Gletsjer, Patricia Mensink van AlwarenessTV & Danny van CommonSenseTV.

Veel luisterplezier!

 

                             Er komt een nieuw radiostation speciaal voor mensen met een hoger bewustzijn. Radio Gletsjer!

Podcaster Merlyn van Dobben (De Interdimensionale Tolkshow) start samen met Podcaster Niels Lunsing (NieuweTijd Podcast & Audiokrant) een radiostation dat de focus legt op meer diepgang en bewustzijn.

In De Audiokrant vertelt Merlyn hoe het idee is ontstaan voor een nieuwe zender.

De slogan van de zender luidt als volgt: ‘Hoger bewustzijn. Diepere radio’. Muziek is bijzaak voor de zender, de gesprekken staan centraal.

Vanuit een hoger bewustzijn kijken naar bijvoorbeeld het nieuws, politiek en het dagelijks leven. Onderwerpen uit de spirituele hoek, buitenaards leven en andere wereldse zaken worden omarmd.

 

Het is vakantietijd, veel mensen nemen het ervan en vinden hun weg naar een vakantieoord in binnen of buitenland. Ook presentatrice Patricia Mensink van AlwarenessTV is de grens over gegaan en wel op een hele bijzondere plek in Frankrijk. Ze zit momenteel in de Pyreneeën (Bugarach) waar volgens Patricia veel historische gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Men spreekt ook wel van een krachtplek waar een hoge energie hangt. In De Audiokrant vertelt Patricia wat ze daarvan merkt en wat ze de komende tijd gaat doen in Frankrijk. De vele protesten in Frankrijk komen ook ter sprake evenals haar nieuwe plannen voor AlwarenessTV.

 

Het kostte CommonSenseTV een paar dagen om een belangrijke video te voorzien van Nederlandse ondertiteling. Een belangrijke video waarin de Duitse advocaat Reiner Fuellmich te zien is met Dr. David Martin. Onthullend volgens Danny en een must see!

Enkele citaten van Dr. David Martin geef ik alvast mee:

 

“Het coronavaccin stond in 2005 al bekend als biowapen.” - Dr. David Martin

 

“Miljoenen mensen zijn nu al geïnjecteerd met een spike eiwit dat ze verslaafd maakt en ziekteverwekkers stimuleert.” - Dr. David Martin

 

Danny, de initiatiefnemer van CommonSenseTV, heeft het de laatste weken zwaar te verduren gehad. De website zou al eerder vernieuwd de lucht in zijn gegaan en daardoor blijven zijn schrijf- en podcast projecten op de plank liggen. In De Audiokrant geeft Danny een update van de stand van zaken. Danny zit zelf in Spanje en ziet de laatste weken veel Nederlanders vakantie vieren. De mondkapjes komen ter sprake en een voorzichtige voorspelling van wat er de komende maanden zal plaatsvinden wereldwijd. Luister maar!

 

De eenmansredactie van De Audiokrant gaat er even een paar weken tussenuit. In de maand september zal De Audiokrant weer wekelijks verschijnen met het nieuws van de week. Ik wens iedereen een fijne zomer toe!

 

                Bugarach (Bron: Frankrijkpuur.nl)      Editie 46

Joost Knevel, een voormalige inwoner van de gemeente Bodegraven, deed op 6 november 2020 aangifte van misdaden die tot zijn zesde levensjaar gepleegd zouden zijn. Sindsdien is er veel gaande in Bodegraven en is het een zwaar beladen zaak geworden. Naast journalist Micha Kat en Wouter Raatgever zijn er weinig mensen die zich er mee bezig houden. Schrijfster Ella Ster volgt de zaak en heeft ook contact met Joost Knevel. In De Audiokrant geeft Ella een update van de zaak. Het heeft er alle schijn van dat de zaak in een doofpot zal verdwijnen. De drie hoofdpersonen Knevel, Kat em Raatgever die zich bezighouden met de zaak, worden telkens weggezet als 'complotdenkers'. Het drietal heeft te horen gekregen van de voorzieningenrechtbank dat ze alle uitingen over de Bodegraven-zaak moeten stoppen. Hoe nu verder? Ella praat ons bij in De Audiokrant.

 

Het zal de meeste mensen niet zijn ontgaan dat journalist Peter.R.de Vries kortgeleden is neergeschoten. Dwight Samson (RT Dutch) vertelt in De Audiokrant dat hij in juni een uitnodiging heeft gekregen van de NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) voor een bijeenkomst over veiligheid. Journalisten worden aangevallen en veel journalisten voelen zich onveilig tijdens hun werkzaamheden. Dwight ziet dat er wordt aangestuurd middels wetgeving om het werk van journalisten veiliger te maken. Volgens Dwight komt er na een aanslag altijd een actie. Het is volgens hem een tool om agenda's die al klaar stonden uit te voeren. Tot slot praat Dwight ons bij over de transitie naar de nieuwe wereld. Er wordt vooral in België en Amerika gewerkt aan de oprichting van een nieuwe kabinet door burgers. Volgens Dwight komt dit spoedig ook in Nederland en hij is daar zelf ook bij berokken. Interessant!

 

Schrijver Rients Hofstra vertelt over de oprichting van een nieuwe politieke partij waar hij zelf bij betrokken is. Het gaat om de 1e Demokritische Volksbeweging.

Volgens Rients wordt de term 'democratie' misbruikt door de partijen D66, VVD, FvD en CDA waarin men suggereert democratisch te zijn maar dat is volgens hem niet zo.

De burgers en kiezers staan centraal bij de 1e Demokritische Volksbeweging. "Beloftes zijn beloftes naar de kiezers". Veel beloftes worden ingeleverd na de verkiezingen en dat moet anders volgens Rients.

Er zal ook worden aangestuurd op echte deskundigheid in ministeries die vakinhoudelijk kunnen bijdragen.

In De Audiokrant geeft Rients tekst en uitleg over de nieuwe partij die nog wel op zoek is naar extra ondersteuning en vrijwilligers. Meer informatie lees je op de website van de partij!

               Logo Demokritische Volksbeweging (Bron:1dv.nl )