Podcast op maat

Het is de ideale manier om klanten of geïnteresseerden te informeren over jouw product of dienst. Een podcast op maat!

In één oogopslag kan men zien en horen of jij een geschikte partner bent om mee samen te werken. Maar hoe dan?

Met een een audio-boodschap, interview of video ziet en hoort men direct of er een match is.

 

De kijker en/of luisteraar maakt op een laagdrempelige manier kennis met jou, bijvoorbeeld als toekomstige cliënt van de werkzaamheden die jij aanbiedt. Door je te zien en horen spreken, ontstaat er snel een beeld.

Mensen willen weten met wie ze te maken hebben. Wat is zijn of haar werkwijze precies? Met een podcast geef je je persoonlijke visitekaartje af.

Wanneer de podcast eenmaal is geplaatst op je website en social media, beantwoord je al veel vragen van geïnteresseerden en heeft de eerste kennismaking al plaatsgevonden! Dat is makkelijk!

 

Hieronder heb ik 3 verschillende opties voor een podcast op maat. Ideaal voor mensen met een specifieke boodschap!1. Audio-boodschap

Ing. P.E. (Paul) Bakker is rentmeester NVR en beëdigd taxateur. In deze podcast hoor je een audio-boodschap over het werk dat Paul verricht als rentmeester.

Paul Bakker (L) vlak na de opnames.

Luister hier op de website van Rentmeesters hoe creatief je een product of dienst kunt aanbieden in een audiofragment. Het kan voor een website, social media-kanaal of nieuwsbrief heel handig zijn om potentiële klanten te informeren over jouw product of dienst. Ook kan het ervoor zorgen dat je nieuwe klanten binnenhaalt nadat ze de podcast beluisterd hebben. Het werkt vaak aanstekelijk!


2. Interview

Audio

Hieronder een mooi voorbeeld van een interview dat ik deed met transitieconsultant Elze van Hamelen (L).

Video

Heb je een fysiek product dat de moeite waard is om te laten zien, dan raad ik zeker een video aan.

Hier zie je een video-podcast met Dennis Nelisse over het Silica water dat hij verkoopt.


3. Voice-over

Als voormalig radio-dj bij KX Radio (AVRO/TROS) heb ik verschillende programma's gepresenteerd. In 2018 ben ik begonnen met het opnemen van podcasts, zowel audio & video. Ik heb veel ervaring opgedaan in gespreksvoering zoals interviews, live presenteren van programma's en podcasts opnemen. Als voice-over ben ik te benaderen via de mail: info@blikopdemaatschappij.nl!