NieuweTijd Live


Wekelijks praat ik met mensen die bezig zijn om de wereld te veranderen. Dit kan een persoonlijke verandering zijn maar ook een nieuw initiatief zoals een nieuw geldsysteem of krant.

Vaak zijn het pioniers die met veel passie toewerken naar een nieuwe wereld waarin mensen zelf het heft in handen nemen.

Ik probeer elke vrijdag een livestream te doen @YouTube op het NieuweTijd kanaal met spraakmakende gasten. Kijk en praat gezellig live mee als je toevallig online bent.

Net gemist? Geen probleem!

Vragen of reacties zijn altijd welkom via info@blikopdemaatschappij.nl.


Zelfonderzoek

Vrijdag sprak ik Dennis Nelisse & Elze van Hamelen in de eerste NieuweTijd livestream.

Dennis heeft de afgelopen jaren veel gezocht naar onderwerpen die gerelateerd zijn aan gezondheid, wetenschap en filosofie. Ook geeft hij in dit programma advies aan mensen die in deze tijd "wakker worden". Elze geeft haar visie op de zoektocht naar betrouwbare informatie. Ze is zich al langere tijd bewust dat veel zaken anders worden gepresenteerd dan dat ze in werkelijkheid zijn.

Als transitieconsultant geeft ze workshops, schrijft ze voor het blad Gezond Verstand en maakt ze video's over maatschappelijke onderwerpen die actueel zijn.

 

Onlangs sprak ik Elze over haar werk als transitieconsultant in de NieuweTijd podcast. Hier zie je het volledige gesprek.

In deze podcast vertelt Dennis een persoonlijk verhaal over zijn vader met de ziekte Alzheimer en de zoektocht naar waarheid.