Wat versta ik onder de nieuwe tijd?

De afgelopen jaren heb ik vele podcasts opgenomen met spraakmakende gasten over verschillende onderwerpen. Bij alle opnames is er een overkoepelend thema: De nieuwe tijd. Veel mensen weten niet altijd wat ik daarmee bedoel. Ik wil daar graag opheldering over geven.

 

De mensen die ik spreek in mijn podcasts zitten in een overgangsperiode, ook wel transitie genoemd. Gekscherend noem ik de Nieuwe tijd wel eens een soort renaissance. Je ziet als nieuwsgierig mens de wereld razendsnel veranderen. De mensen die zo’n verandering van dichtbij meemaken spreek ik graag zodat ik de luisteraars (jullie!) zo goed mogelijk kan informeren.

 

Ik zie de Nieuwe tijd als een toekomst waar we ons naartoe bewegen, maar nog niet zijn gearriveerd. Het zijn heel veel verschillende processen die tegelijkertijd plaatsvinden en nu in een stroomversnelling raken. Omdat het een persoonlijke kijk op de wereld is, wil ik graag geloven dat we naar een mooie toekomst gaan. De manier van denken die je dagelijks gebruikt heeft invloed op de aardse werkelijkheid en daarom wil ik graag een positieve verandering meebrengen. De intentie is belangrijk!


Social media