Bio


Mijn naam is Niels Lunsing en ik heet je van harte welkom op mijn website. Naast mijn werkende leven als pedagoog, maatschappelijk werker en voormalig radio-dj, ben ik ook mens op deze knotsgekke planeet. Ik doe een poging veranderingen in kaart te brengen. 

Een nieuw project met een persoonlijke lading door columns met mijn eigen kijk op de snel veranderende samenleving. Ik voer gesprekken in mijn podcast #NieuweTijd met inspirerende mensen die op hun eigen manier bijdragen aan specifieke veranderingen binnen de samenleving. Ik probeer altijd een open gesprek te voeren door mensen de ruimte te geven. Op radio en tv zie ik het vaak gebeuren dat er te weinig tijd is om een complex item toe te lichten, waardoor een goed onderbouwd verhaal niet haalbaar is. Doodzonde, ik doe het anders!

 

De laatste jaren bemerkte ik bij mijzelf een groeiende interesse in alle veranderingen waar we als maatschappij mee moeten dealen.

Door dit geheel goed te observeren kwam ik op het idee om hier podcasts over op te nemen om mensen te informeren.

Veel onderwerpen waar we allemaal mee te maken krijgen, zijn ontzettend interessant, maar voor veel mensen ook onbekend.

Om hier helderheid in te krijgen, besloot ik om dit met een website uit te breiden & persoonlijke columns te schrijven met mijn eigen blik op de maatschappij. 

 

Ik wens je veel plezier in de #NieuweTijd en laat gerust een berichtje achter!