Waarheidszoeker Fred Teunissen te gast bij Radio Gletsjer

Fred Teunissen is oprichter van de populaire website TransitieWeb en schoof aan bij Radio Gletsjer om te praten over de Akasha Kronieken, 5G, decentralisatie, het onlangs verschenen boek ‘The Truth Is Out There’ waar hij samen met nog 17 andere waarheidszoekers een bijdrage aan heeft geleverd, en zijn specialiteit: chemtrails.

 

Fred doet onderzoek naar de geheimzinnige vliegtuigstrepen in de lucht. Eén van de doelstellingen van het sproeien van chemicaliën in de atmosfeer, zegt hij, is het verhogen van de concentratie van aluminium: ‘Nano-aluminium is een stof die de atmosfeer elektrisch geleidender maakt. Met radar- en HAARP-installaties kun je de ionosfeer beïnvloeden en dat gaat allemaal veel makkelijker met een meer elektrisch geladen atmosfeer.’

 

Van de chemtrails gaat het gesprek over in een spiritueler onderwerp: de Akasha Kronieken; het afstemmen van je frequentie op de universele bibliotheek waar je om raad kunt vragen. Fred: ‘Ik noem het het kosmisch geheugen. Het is niks zweverigs. Maar je moet het gebruiken waar het voor is, namelijk voor begripsvragen. Bijvoorbeeld: Welke aspecten van mijn persoonlijkheid zou ik met voorrang aandacht moeten geven? Dat is een begripsvraag. En je krijgt altijd iets terug waarvan je staat te kijken.’

Op dit moment is hij bezig om een boek samen te stellen van tien jaar TransitieWeb, met een kleine 200 artikelen van meerdere auteurs. Fred: ‘Het is vooral om een archief te hebben. Online verdampt er zo veel, dus dan is een boek een fantastische vorm om te voorkomen dat TransitieWeb niet ook verdampt.’

De hele maand augustus is Radio Gletsjer te horen als try-out via YouTube. Daarna zal er toegewerkt worden naar een radiozender met verschillende programma's over spiritualiteit. De pijlers van de zender zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Meer info volgt op de website: www.radiogletsjer.nl.

Social media