Saturnus en Pluto hebben corona veroorzaakt

‘Het staat in de sterren geschreven’ is een bekend gezegde, maar het is meer dan een gezegde. De situatie waarin we ons op dit moment bevinden, zag astrologe Judith Zeeman al van verre aankomen. Op Radio Gletsjer vertelt ze dat het allemaal de schuld is van Saturnus en Pluto, die elkaar flink aan het uitdagen zijn en dat veroorzaakt chaos op Aarde.

 

Judith gaf op Radio Gletsjer een spoedcursus Astrologie. Hoe lees je een geboorte-chart? Wat zijn de kenmerken van de planeten in ons zonnestelsel en wat is de connectie met ons chakra-systeem? Wanneer wordt de negende (volgens Judith de elfde) planeet ontdekt en wat heeft dat met bewustzijn te maken? Vele aspecten komen aan bod, waaronder ook corona. De planeet Saturnus, die over structuur gaat, wordt door Pluto als het ware afgebroken en weer opgebouwd.

Judith: ‘Als je aan Pluto denkt, denk je aan een metamorfose die zo transpersoonlijk en transgenerationeel is, dat is voor de geschiedenisboeken. Het duurt een tijd voordat de verandering plaatsvindt, maar het is een totale culturele splitsing. Een totale verandering van zowel onze geloofsovertuigingen als hoe we samenleven. Het is eigenlijk het openen naar het hogere, transpersoonlijke weten.’

 

Ondanks dat astrologie veel meer gaat over duiding dan over het voorspellen van de toekomst, zag ze op voorhand dat er begin 2020 grote dingen in gang gezet zouden worden. Hoe zoiets zich op Aarde precies gaat manifesteren is altijd een verrassing. Het einde is echter nog niet in zicht: Judith voorziet dat deze chaotische tijden zullen aanhouden tot 2024.

Dat staat in de sterren geschreven.

De hele maand augustus is Radio Gletsjer als try-out te beluisteren via YouTube.

Elke werkdag van 12.00 tot 14.00 uur live!

Ga voor meer informatie naar de website: www.radiogletsjer.nl.

Social media