Er is leven na en vóór de dood

Op alweer de zesde dag van de nieuwste spirituele radiozender van Nederland, Radio Gletsjer, is spiritueel therapeut en energiewerker Joke Nauta te gast. In haar praktijk De Libbensbeam (Fries voor ‘De Levensboom’) ontvangt ze veel ouders met kinderen, geliefden met relatieproblemen, mensen die uit de ‘rat race’ willen stappen, en mensen die moeilijk met de dood kunnen omgaan.

 

In de uitzending van Radio Gletsjer komen vele spirituele thema’s aan bod. Het voelen van (en werken met) energie, spiritueel begaafde kinderen, communiceren met overledenen, onze ziel die hier op aarde iets te doen heeft, dat we het leven moeten vieren in plaats van in onze doodsangst te blijven zitten, de komst van de nieuwe wereld en nog veel meer.

 

Er is leven vóór het leven (waar we nog restanten van mee kunnen dragen), er is leven ná dit leven (want de dood is geen eindstation), maar vergeet ook vooral niet om tijdens dit leven te leven! Je kunt verlangen naar een zorgeloos bestaan nadat je de aarde weer verlaten hebt, maar volgens Nauta is het belangrijk om vooral in het nu te leven. Verlang niet naar de hemel; breng de hemel op aarde.

De hele maand augustus doet Radio Gletsjer een try-out op YouTube met verschillende spirituele onderwerpen en gasten.

Volg Radio Gletsjer op YouTube, Facebook & Twitter!

Uitzending gemist? Alle uitzendingen zijn ook terug te zien op de website: https://www.radiogletsjer.nl/

 

Social media