DLM Plus van aanklager naar aanjager: het roer gaat om

Niets in onze dynamische wereld staat stil. Alles beweegt en ontwikkelt zich. Ook DLM en de redactie.

Na tien jaar DLM (Plus) heb ik besloten tot een nieuwe metamorfose, een kleine gedaanteverwisseling. Meer komt de nadruk te liggen op het stimuleren van bewustwording. Dat betekent minder ‘lange mars’ langs het onrecht en het machtsmisbruik (wat terug te vinden blijft onder ‘Matrix’) en de aanklacht hiertegen. De subkopjes van Matrix zijn ‘gezondheid’, ‘klimaat’, ‘banken’ en ‘geldschepping’, dit wordt immers ingezet om meer macht en controle over de bevolking te krijgen.

 

Daarnaast komen verslagen van ontwikkelingen naar een hemel op aarde, naar de vijfde dimensie, bedoeld om dit te stimuleren. Dit staat onder het kopje ‘Nieuwe Wereld’. Denk daarbij aan meer artikelen over Zelfvoorzienend leven (met onder andere moestuinieren, vrije energie, geneeskracht uit de natuur, voedselbossen). Met name artikelen over vrije energie, omdat in ons land allerlei groepjes hier veelbelovend mee aan het werk zijn.

Ook Spiritualiteit van Rumi tot Rulof en van Kardec naar Von Dreien gaat meer aan bod komen. Er is zoveel meer te ervaren als we echt ‘out of the box’ durven te gaan. Het zijn feitelijk allemaal aanleidingen om ons bewustzijn te vergroten.

 

Een geheel nieuw onderdeel wordt mentale fitness, te vinden onder Nieuwe Wereld. Hier komen technieken voorbij die je kunnen helpen om in actie te komen op weg naar de nieuwe wereld.
Het eerste artikel hierover kan je hier vinden.

Er is zoveel te ontdekken vanaf het moment dat we over de grenzen gaan die ons zijn ingeprent en ons beletten echt op onderzoek te gaan naar de mogelijkheden die de mens heeft. Bijna ongemerkt drukken de massamedia ons dagelijks in een bepaalde hoek. Zij creëren trends die  miljarden volgen en mensen afleiden. Zij houden de mensheid binnen de Matrix terwijl de Nieuwe Wereld lonkt.

 

(Bron:DLMPlus)

Social media