Radio Gletsjer: nieuwe spirituele radiozender

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PERSBERICHT
Radio Gletsjer: nieuwe spirituele radiozender
 
Op 2 augustus 2021 gaat de nieuwe Nederlandse radiozender Radio Gletsjer de lucht in. Een zender die de wereld wil veranderen, zoals op de website te lezen is. Te beginnen bij haar eigen luisteraars die, net als de radiomakers zelf, gerekend worden tot de 'pioniers' van 'hoe het ook kan'. En dat heeft alles met spiritualiteit te maken. De slogan van de zender is dan ook: 'Hoger bewustzijn. Diepere radio'.
Radio Gletsjer is een initiatief van podcasters Merlyn van Dobben (De Interdimensionele Tolk Show) en Niels Lunsing (NieuweTijd Podcast), die de tijd meer dan rijp vonden om het radiowiel opnieuw uit te vinden. Meer verdieping. Meer authenticiteit. Meer aandacht voor onderwerpen die jarenlang zijn weggewuifd als zijnde 'zweverig', terwijl er tegenwoordig op elke straathoek een yogastudio zit, steeds meer Nederlanders verslingerd zijn geraakt aan meditatie en breath work en Barack Obama het bestaan van UFO's bevestigt.
Belangrijker dan statistieken, toekomstmodellen en 'de feiten' zijn volgens Van Dobben en Lunsing de meer ongrijpbare elementen van een verhaal: gevoel, intuïtie en een open mind.
Dat betekent dat muziek een ondergeschikte rol in de programmering krijgt. Maximaal vier platen per uur, voor de rest wordt er gepraat.
De hele maand augustus staat in het teken van de try-out, die plaatsvindt op het YouTube-kanaal van Radio Gletsjer. Samen met een wisselende gast, schuiven Van Dobben en Lunsing iedere werkdag aan, van twaalf tot twee 's middags. Missie: de wereld veranderen.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Contactgegevens:
Radio Gletsjer
Merlyn van Dobben
 
Niels Lunsing

Social media