Een effectieve stralingsbescherming aanbrengen in vier stappen

Door introductie van 5G, de installatie van 60 Ghz wifi in scholen en de komst van duizenden 5G-satellieten is de stralingsbelasting van ons organisme groter dan ooit. Het is mogelijk dat u door deze stress gezondheidsklachten ontwikkelt. Lees hier hoe u met organite een goede stralingsbescherming kunt realiseren.

 

Sinds oktober vorig jaar heb ik een reeks artikels geschreven over orgonite en hoe u het kunt gebruiken om uw leefomgeving gezonder te maken. Het is mogelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom vat ik hier de belangrijkste zaken nog eens samen.

Wat orgonite is, hoe u het zelf kunt maken en waar u het online kunt aanschaffen, leest u in de voorafgaande artikels.

Stralingsbronnen neutraliseren

U kunt gezondheidsklachten ontwikkelen indien u langere tijd in de buurt van een gevaarlijke stralingsbron vertoeft. Door orgonite te begraven in de buurt van deze stralingsbronnen, wordt de stralingsstress in hoge mate beperkt. Daardoor vermindert de kans dat u ziek wordt drastisch.

zendmast

U dient dus de plekken waar u voor langere tijd vertoeft te ‘beveiligen’.

Stel, u woont op plek A en werkt overdag op plek B in de nabijheid van een school. Dan moet u er dus voor zorgen dat de stralingsbelasting op beide plekken geminimaliseerd wordt.

Stap 1

Maak een inventaris van uw leefomgeving (‘habitat’). Bepaal de plekken waar u en uw familieleden het grootste deel van de tijd doorbrengen en dus gevaar kunnen lopen.
Voor het gemak houden we het hier bij de plekken A (woning) en B (werkomgeving).

Stap 2

Bekijk de kaart op Antenneregister.nl en noteer waar binnen een straal van anderhalve kilometer rondom A (uw woning) en B (uw werkplek) de zendmasten staan.

Check ook of er in een straal van 200 meter rondom A en B scholen staan, bedrijven of openbare gebouwen waar wifi van de nieuwste generatie (60Ghz) zou kunnen aanwezig zijn.

U heeft nu een lijst met gevaarlijke stralingsbronnen die u dient te ‘behandelen’ met orgonite. De zendmasten zijn verhoudingsgewijs krachtiger en meer belastend voor uw organisme dan de 60Ghz wifi en wellicht ook de 5G satellieten.

Stap 3

Maak een lijst) van de plekken waar u orgonite moet gaan begraven of anderzijds achterlaten. Maak ook,een schatting van de hoeveelheid orgonite die u daarvoor nodig heeft.

Stel u heeft in een straal rondom uw huis drie zendmasten staan binnen anderhalve kilometer en bij uw werkplek in de buurt staan ook nog eens twee zendmasten en een middelgrote school. Dat is dus vijf zendmasten en één school.

stralingsbescherming met towerbusters

stralingsbescherming met towerbusters

 

Woont u in een grote stad, dan is dat aantal wellicht groter. U heeft afhankelijk van het aantal zendpanelen op de zendmast vijf, zes of zelfs meer ‘towerbusters’ (hockeypuckgrote schijfjes orgonite) nodig per zendmast. Dit laatste kan het geval zijn bij bijvoorbeeld politie of brandweer of het KPN-gebouw in het centrum van de stad waar vaak extra veel zendpanelen aanwezig zijn.

Voor de juiste hoeveelheid kunt u het beste pendelen. Als dat nieuw voor u is, klik dan hier voor instructies. U kunt ook mijn eerdere artikelen hier op Transitieweb raadplegen, want daarin geef ik aanwijzingen over deze hoeveelheden. Of lees het e-book dat uit deze artikelen is samengesteld.

Pendelen geniet de voorkeur, want elke situatie heeft zijn eigen bijzonderheden. De hoeveelheid panelen op de mast varieert, de frequenties kunnen verschillen en de omgevingsinvloeden zijn uiteraard overal verschillend.

orgonite HHG

HHG

 

In ons voorbeeld zijn er vijf zendmasten te ontstoren. Voor het gemak houden we het bij een gemiddelde van zes towerbusters per zendmast. Samen 30 stuks. Voor de in een middelgrote school aanwezige wifi komen daar nog twee towerbusters bij.

Voor in uw woning bestelt of maakt u een HHG (kegelvormig stuk orgonite) en nog een stuk of wat extra towerbusters. Het is momenteel een goed idee rond te lopen met een towerbuster in u broekzak of uw tas.

Dat brengt het totaal dus op 35 towerbusters en een HHG. Deze HHG is ongeveer even krachtig als vier towerbusters en is verhoudingsgewijs iets goedkoper. Als we dat alles uitrekenen komen we op nog geen 100 Euro aan materiaal.

Stap 4

U gaat op pad met een handschepje en uw orgonite.
U begraaft de juiste hoeveelheid (en bij twijfel iets te veel) orgonite binnen een straal van 200 meter van elke zendmast. Dichter is beter, maar kom niet te dichtbij, want ze worden bewaakt tegen brandstichters. Nodeloos te vermelden dat wij of u daar niets mee van doen hebben en ook liever niet per ongeluk voor brandstichters willen doorgaan.

Orgonite zorgt er niet voor dat de zendmasten hun telecommunicatie-functie niet meer kunnen uitoefenen. Houd minstens 20 meter afstand, vooral van de alleenstaande zendmasten (op gebouwen maakt het niet zo uit).

In plaats van he orgonite te begraven kan het ook in een vijver of beek gegooid worden. Probeer het achter te laten op een plek waar het over tien jaar nog ligt.

Voor de scholen geldt dat u één towerbuster tegelijk begraaft en wel zo dicht mogelijk bij de plek waar u in het gebouw de WIFI-router vermoedt. Bij een middelgroot gebouw dus bijvoorbeeld één aan elk uiteinde. Kom niet op het schoolterrein als dat verboden is.

Hoera!
U en iedereen in uw omgeving geniet nu van een hoge mate van bescherming tegen schadelijke straling. Uw organisme is beter in staat gezond te blijven. U kunt er vervolgens voor kiezen om ook in een wijdere omgeving, of bij familie en kennissen in de buurt aan de slag te gaan. U levert hiermee een bijdrage aan een betere, gezondere wereld.

Next level stralingsbescherming

Mocht u echt next level willen gaan, dan is het een uitstekend idee om voor u en uw omgeving bijkomend te investeren in een orgonite cloudbuster. Dat is een emmergrote brok orgonite waarin zes koperen buizen en grotere kristallen zijn gemonteerd.

Een cloudbuster is een erg krachtig apparaat, dat kilometers in het rond voor een harmonieuzere en gezondere atmosfeer zorgt.

De invloed van de 5G satellieten is nog onbekend, maar ik vermoed dat een cloudbuster wel eens in grote mate bescherming zou kunnen bieden tegen deze nieuwe bedreiging.

Als u de financiële mogelijkheid niet heeft om een cloudbuster te kopen, dan is dat geen reden om te treuren. De zendmasten zijn zoals gezegd de zwaarste stralingsbron. Als u die meehebt, is het grootste gevaar geweken.

Aan de slag! 

stralkingsbescherming met cloudbuster

Orgonite cloudbuster

 

Door Dr. Dirk Verelst

(Bron: Transitieweb)

Social media